038 2043030   |    info@vincentkoktuinen.nl Showtuin: Voskuilerdijk 5 | 8094 PT Hattemerbroek
Gratis staal aanvragen
Tuinrenovatie met kunstgras in Zwolle
  • Tuinrenovatie met kunstgras in Zwolle
  • Tuinrenovatie met kunstgras in Zwolle
  • Tuinrenovatie met kunstgras in Zwolle

Tuinrenovatie met kunstgras in Zwolle

Vincent Kok Tuinen heeft in Zwolle deze klant blijgemaakt met de renovatie van deze tuin. De wens van de klant was het vervangen van het natuurlijke gazon voor kunstgras, daarnaast zijn er nieuwe keramische tegels geplaatst rondom het gazon, waardoor deze tuin er weer perfect uitziet!

Duurzaam

Wist u dat de levensduur van kunstgras minimaal 15 jaar is? Kunstgras is een onderhoudsvriendelijk product, wat betekent: Af en toe opborstelen of de blaadjes eraf vegen en uw gazon blijft als nieuw. Uiteraard wel afhankelijk van de intensiteit waarmee u het gazon gebruikt. Verder heeft u nooit meer meststoffen, maaimachines en energie meer nodig. Zorgeloos genieten dus!

Ruim assortiment:

Vincent Kok Tuinen heeft een ruim assortiment aan kunstgras, voor ieder wat wils. In dit geval is gekozen voor Magnifique52, een natuurlijk ogend en sterk product, dat rondom het gazon het hetzelfde uitziet (geen 'vleug'). Maak gerust een afspraak om onze samples in de showroom te komen bekijken, we bespreken graag met u de mogelijkheden door en u ontvangt een offerte op maat. Of laat een van onze medewerkers bij u ter plaatse de wensen met u doornemen, wij nemen de samples uiteraard mee. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras